Ring til +45 26530956 eller kontakt via mailLæs mere om mig og hvad du kan opleve her!

Tantrisk Healingsmassage

Tantrisk Healingsmassage

Afslappende og nydelsesbetonet tantramassage.

Tantrisk healingsmassage er nok en af de mest afslappende og magiske massageformer.  Den verbale kommunikation er nedtonet, så trænger du til bare at være modtager og svæve afsted på en sky af velvære er det her ren luksus.

Der vil stadig være en lille forsamtale, men da massagens fokus er mere på oplevelsen end decideret behandling og terapi, vil der være færre instrukser og samtale.

Tantrisk healingsmassage tager dig med på en kropslig rejse.

Du vil med garanti mærke kærlighed og omsorg blive givet til dig, og du har fuldstændigt lov til at ligge og tage imod.  Se det som en ultimativ gave til dig selv.  Massagen starter med et dejligt lille ritual, der giver dig fuld opmærksomhed og kontakt imellem sind og krop.  Bagefter vil du få lov at ligge behageligt til rette på den opvarmede briks, imens du får din krop, hud, sanser og sind plejet og kærtegnet så du vil føle dig svøbt i kærtegn og omsorg.

Du kan altid sige hvis der er noget du trænger til bliver givet ekstra opmærksomhed.  Det kan være fødderne der skal masseret grundigt i varm olie, måske ømme muskler der trænger til lidt ekstra dybdemassage, ansigt, hovedbund og hænder, eller måske bare hele din krop som trænger til at mærke lange blide strøg.

Hele din krop og sind er smukt og guddommeligt!

Som i de fleste andre tantramassager er intimmassagetantrisk healingsmassage en mulighed, men dette er noget vi vil have snakket om inden selve massagen går igang, og det vil ikke ske uden at du har sagt det er noget du også ønsker.  Som udgangspunkt ser jeg kroppen og dig som en helhed, hvor alt har sin plads og skal have opmærksomhed, men vi har alle forskellige intime grænser, og det er helt ok.  Ligeledes skal du heller ikke nødvendigvis være nøgen hvis du har det bedre med at beholde lidt tøj på, eller have et lagen hen over dig.  Det er dig der bestemmer hvor dine grænser er.

Men giver du dig selv lov til at være i det rum af accept og kærlighed det er at blive masseret som du er skabt, vil du mærke endnu mere af den magi og helbredelse der kommer igennem denne skønne healingsmassage.

 

Latest posts by Rasmus Ramskov (see all)