Ring til +45 26530956 eller kontakt via mailLæs mere om mig og hvad du kan opleve her!

Tantramassør

Tantra handler om tillid og respekt.

Find en tantramassør med respekt for dine og egne grænser, og du er hjulpet godt på vej.  Når du skal have en massage er det vigtigt det foregår i rammer hvor du føler dig tryg, og du skal kunne føle tillid til din massør når du får en behandling.

Tantramassage og tantrabehandling kan for mange føles lidt vovet og meget nyt, og hvis du skal have det fulde ud af det, er det vigtigt at du kan give dig hen til oplevelsen uden bekymring.  Hvis der er tillid til at dine grænser bliver respekteret, både af dig og din behandler, så vil du have meget nemmere ved at være fuldt ud tilstede og derved få den bedste oplevelse.

Din tantramassør er der for dig, og lytter til dine signaler.

Under massagen er det vigtigt der er tydelig kommunikation.  Især hvis det er en ny behandler eller du ikke er vant til at få tantramassage.  Tantramassage handler ud over nydelse også om at lære din krop og dine grænser at kende.  Derfor vil du tit blive opfordret til at være tydelig i dine signaler, så massøren ikke skal tolke, men kan koncentrere sig om din massageoplevelse.

Hvem er Rasmus?

Jeg har i de sidste 4 år arbejdet intenst Tantramassør Rasmusmed massage.

Jeg er oprindeligt uddannet fysiurgisk sportsmassør, så mit kendskab til kroppen er stort.  Men jeg har længe følt at der manglede noget mere.  Mennesket er ikke bare en krop der skal fixes.  Der er en årsag til at vores kroppe får de smerter og skævheder der kommer med tiden.  Derfor ønskede jeg en behandlingsform med en mere terapeutisk tilgang uden at det gik ud over kropsligheden.  Tantra og tantramassagen er for mig den smukkeste måde at behandle på, og jeg føler selv en kæmpe glæde ved at få lov til at behandle mine klienter.

Har du brug for en snak eller har du spørgsmål, så kontakt mig endelig rasmus@godkrop.dk eller på 26530956.  Send en sms hvis jeg ikke tager mobilen.  Skriv hvad det drejer sig om så jeg ved at det ikke blot er almindelig fysiurgisk massage du ønsker.

Håber vi ses.  Glade hilsner fra Rasmus

“1000 tak fordi du evnede at spotte hvordan jeg havde det!  Jeg havde igennem længere tid kommet fast hos Rasmus pga spændinger og stress, men som almindelig massageklient.  Rasmus fik gjort mig opmærksom på hvor hårdt jeg kørte mig selv og sammen aftalte vi at prøve med tantrabehandling for at komme mere til bunds i mine udfordringer.  Det var den bedste beslutning jeg længe har truffet, og jeg kan blot give mine varmeste anbefalinger til Rasmus:)  Knus fra Gitte Nielsen”

 

Latest posts by Rasmus Ramskov (see all)