Ring til +45 26530956 eller kontakt via mailLæs mere om mig og hvad du kan opleve her!

Tantramassage

Tantramassage

Nyd livet på ny med tantramassage!

Oplev en stund med fokus kun på dig, din krop og dit sind.  Denne skønne urgamle massageform kan hjælpe dig godt på vej, når du skal finde ind til din indre skønhed og kærlighed til dig selv.  Alt for ofte har vi overhørt vores krops og sinds signaler, om at vi var ved at overskride vores egne grænser, og hver gang sætter det sig i kroppen på os som små hårde knuder.  Lad mig hjælpe dig med at blive fri for dem igen.

Tantramassage er en smuk kropslig måde at komme i kontakt med sig selv på igen.

Massagen bliver tilpasset dig så du får det meste ud af det.  Hvad enten det er for oplevelsen eller nydelsens skyld, eller du har et ønske om at komme mere i kontakt med, og udforske dig selv, så vil det blive en oplevelse der gør dig rigere.

Tanken om at få tantramassage kan virke lidt overvældende hvis du aldrig har prøvet det før.  Men du behøver bare at slappe helt af, og mærke efter hvordan du har det nu og her imens du får massage.  Du for ikke massage før du har haft en samtale med din massør, og der vil blive lagt klare rammer for hvordan behandlingen skal foregå, og der vil ikke blive masseret ud over dine grænser.  Det er vigtigt at du har tillid til at både du og din massør kender begge parters grænser.

Tantramassagen foregår enten hos dig eller i klinikken.

Mange foretrækker at komme ind til klinikken, da det kan føles lidt privat at få massagen hjemme, men omvendt er der også mange der nyder de trygge velkendte rammer.

Efter den indledende samtale afholdes der et lille simpelt åbningsritual.  Det skal hjælpe dig og din massør til at finde sig til rette i nuet og vende opmærksomheden indad og mod krop og hjerte.

Selve massagen er forskellig fra person til person, og man kan næsten sige det er en spontan dans, der bliver skabt i nuet imellem giveren og modtageren.  Der bliver taget hensyn til dine grænser og den samtale der har været, så føler du dig foreksempel meget sårbar og blufærdig, vil massagen foregå på en måde der på bedste vis skaber tryghed for dig.

Latest posts by Rasmus Ramskov (see all)