Ring til +45 26530956 eller kontakt via mailLæs mere om mig og hvad du kan opleve her!

Tantrabehandling

Tantrabehandling

Hvad er tantrabehandling?

Først og fremmest er tantrabehandling et måde at skænke sig selv kærlighed og omsorg.  Uanset om det er for den dejlige oplevelse eller fordi du har behov for at udforske nye sider eller gamle mønstre, er behandlingen med samtale og tantramassage en givende og omsorgsfuld terapi for krop og sind.

Tantrabehandling er en blanding af tantramassage og samtale.  I tantrabehandlingen bliver der arbejdet meget med opmærksomhed på dig, dine grænser og dine udfordringer. Samtalen er vigtig for at etablere et rum af tillid imellem dig og din massør, og alt efter hvor meget der ligger dig på sinde, og hvor meget du ønsker at arbejde i dybden med dig selv, vil samtalen variere i længde.  Under massagen vil der ligeledes være fokus på kommunikation, så du forbliver bevidst om hvor du er, hvordan du har det lige nu og hvor dine grænser er.

Hvorfor Tantrabehandling?

Tantrabehandling kan være en god hjælp til dig der er kørt fast i dit sexliv, har uheldige rutiner du ikke kan slippe af med, gentagne gange overskrider dine egne grænser og meget mere.

Tantrabehandlingen er den rette start for dig, der  ønsker at komme mere i kontakt med dig selv, med din krop, med dine grænser, og gerne vil kunne give slip på alle de ting der afholder dig fra at elske dig selv fuldt og give dig hen til livet.

Du skal tænke på behandlingen som terapi for både krop og sind.  Vores krop er et vidunderligt redskab og det ville være trist at skulle leve livet uden at få fuld glæde af den. Desværre kommer vi alt for nemt til at overhøre vores krop’s signaler i både hverdags og arbejdssituationer, vi har måske allerede fra barndom fået overskredet vores grænser, eller måske har vi bare ikke lært at elske os selv, så vi igen og igen mishandler os selv.

Tantrabehandlingen arbejder med at få dig derhen hvor du igen kan elske dig selv og din krop, give dig hen, og have modet til at give mere slip.

Har du mod på en tantrabehandling?

Du må gerne tage et lille skridt denne retning.  Og så et til.  Til sidst er du tæt nok på til at kunne skrive eller ringe, og det er helt ok.  Vi tager os en lille snak, og finder ud af om det er noget for dig.  Ingen forpligtelser, andet end at du skal lytte til dig selv.  Måske bliver du lidt stakåndet ved tanken om at skulle have en tantramassage, men sådan er det når vi bevæger os lidt ud på ukendt grund.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Store smil fra Rasmus

 

 

 

 

Latest posts by Rasmus Ramskov (see all)