Ring til +45 26530956 eller kontakt via mailLæs mere om mig og hvad du kan opleve her!

Tantra, livsanskuelser, kærlighed og sex

Tantra klienter søges!

Posted in: Tilbud
Tantra klienter søges!

Her er et godt tilbud på tantramassage (tantrabehandling)!

Har du fået tantramassage før, eller har du det stadig til gode?  Uanset hvad du svarer er du meget velkommen her!
Tilbuddet på elevbehandling er udløbet da jeg for længst er blevet certificeret, men læs videre hvis du vil vide lidt mere om hvad jeg kan.

Jeg er færdig uddannet tantramassør, men ønsker at blive certificeret (jeg har nu overstået min certificering, så tilbuddet om behandling til halv pris gælder desværre ikke længere).  Dette kræver jeg skal lave et speciale indenfor tantra behandling samt lave rapport over x antal tantra behandlinger.  Til dette søger jeg klienter som er åbne for at mine mentorer har mulighed for at gennemgå mine behandlinger.   Derfor tilbyder jeg tantra-behandlinger til halv pris, såfremt du er indstillet på at jeg må viderebringe rapport over behandlingsforløbet til mine undervisere.  Det garanteres selvfølgeligt at der ikke bliver videregivet oplysninger til udenforstående.

Jeg vil meget gerne tage en uforpligtende snak med dig inden en eventuel behandling vis du har brug for dette.  Det er helt normalt og ganske ok, hvis du lige har brug for at mærke efter om dette tilbud om tantrabehandling er noget for dig.

Hvis du er helt på bar bund vedrørende tantramassage eller du gerne vil læse lidt om hvad det er jeg tilbyder, så kig dig lidt omkring her på ElskDigGlad.dk og se om din nysgerrighed bliver vakt.  Du kan læse om nogle af de elementer der kan indgå i en tantramassage, og du kan læse lidt mere om mig.

Arbejdet med tantramassage har en meget fin og hands on tilgang til de mange udfordringer vi som mennesker kan have. Fx.

 • Nedsat lyst ->  Jeg kan hjælpe med at finde frem til hvorfor lysten mangler og om der er måske er kommet andre veje til lyst du ikke er opmærksom på.
 • Stress -> Stress kommer ofte at vores manglende evne til at mærke vores egne grænser og inderste behov.  Lær at blive opmærksom på dig selv!
 • Svært ved at mærke og respektere dine egne grænser -> det kan være på jobbet, i parforholdet eller bare generelt.  Du lærer at det er ok at sige nej og ja!
 • Manglende kropskontakt/bevidsthed -> Tantrabehandling er ideelt til at træne din krop og dine sanser.  Du vil føle dine sanser og bevidsthed på ny.
 • Problematikker forbundet med tidligere oplevelser -> Det kan være traumer, krænkelser, pts mm. der ligger som en tung sten i rygsækken.
 • Manglende evne til at være i nuet -> At være i nuet kræver at du har modet til at mærke det der er her og nu!  Det er slet ikke så farligt at være tilstede:)
 • Udfordringer med orgasmer og med at give slip -> Din krop kan godt, men skal ofte bare have lov.  Drop præstationsbehovet.
 • Manglende selvaccept og/eller seksualitet -> Måske har du ikke opdaget det, men du er et vidunderligt smukt menneske:)

Måske trænger du bare til at forkæle dig selv med omsorg og opmærksomhed.  uanset hvad håber jeg jeg hører fra dig.

Jeg hedder Rasmus, og er uddannet som tantrabehandler hos CHAI.  Tantramassør RasmusEt af kendetegnene ved Underviserne Diana og Martin er deres meget professionelle tilgang til tantra.  Det er en broget branche, og det har de lagt et kæmpe arbejde i at rette op på.  Blandt andet ved som nogle af de første at lave et sæt etiske regler for tantrabehandlere.

Hvis dette har fristet dig, vakt din nysgerrighed eller på anden vis er noget du ser et behov for, så giv lyd!  Tantra handler for mig om at være opmærksom og modig, så tænk en gang og mærk efter i dig selv.  Måske er en tantrabehandling lige det du har brug for!

Mine eneste krav til dig for at gøre brug af dette tilbud er som sagt at du skal være ok med at mine undervisere får adgang til min rapport over behandlingen.

Alle er velkomne!

Glæder mig til at høre fra dig.  Hvis denne “elevbehandling” er noget for dig, så fang mig på kontakt@elskdigglad.dk eller mobil 26530956

Jeg er som regel til at træffe kl 10-22

Stort smil fra Rasmus

Latest posts by Rasmus Ramskov (see all)

(4) Comments

 1. Ane-Marie Rosbach - Svar

  Hej,
  Jeg vil gerne bestille tid til tantra behandling for med udfordringer med orgasmer og det med at give slip.
  Og med hht. Manglende selcaccept/ og eller seksualitet.
  Jeg vil gerne komme til halvpris evt. 2 gange til halvpris.
  På forhånd tak.
  Mvh. Ane-Marie

  • Kære Ane-Marie. Tak for din besked her. Som det står i indlægget er det efterhånden længe siden jeg blev certificeret, og tilbuddet om elevbehandlinger gælder derfor ikke længere. Det beklager jeg.
   Har du oplevet tantramassage før?

   Vh Rasmus:)

 2. Kirsten Bakkendorff - Svar

  Jeg vil gerne bestille tid til Tantramassage.
  jeg blev skilt for 3 år siden og savner en kæreste, men det er svært for mig at lukke op for en ny mand, jeg møder en masse søde mænd men jeg får aldrig lyst til at komme så tæt på dem at det bliver til kys og sex. Jeg tror jeg på en måde er blokeret, når jeg slet ikke kan se mig sammen med dem jeg møder.
  Det må gerne være om aftenen d. 28.2. Eller 1.3.
  Hvad koster det ekstra at blive masseret i København.
  Jeg er interesseret i det tilbud du har, hvor du kan dele oplysninger med dine undervisere.

  • Kære Kisser, tak for din mail og åbenhed.

   Tilbuddet er som der gerne skulle stå på hjemmesiden mere end 2 år gammelt og derfor ikke aktuelt længere, så det er priserne der står på siden der er gældende.

   Jeg er bekendt med din udfordring ift at lukke op og lukke ind.
   Du skal være opmærksom på at det godt kan være en smule udfordrende hvis du får en tantramassage af mig, hvor du oplever du slapper mere af, bliver tryg og derved også lukker mere op. Udfordrende fordi du så måske netop oplever det du har savnet. For nogen kan det godt være lidt hårdt at blive konfronteret med savnet.

   Men ud over massagen har vi også en samtale, som forhåbentligt vil være med til at belyse hvad du selv kan gøre for at blive mere åben og tryg i dine møder med mænd.

   Du er velkommen til at stille spørgsmål.

   God mandag fra Rasmus <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *