Ring til +45 26530956 eller kontakt via mailLæs mere om mig og hvad du kan opleve her!

Sensuel holistisk massage

Velkommen til en skøn sanseoplevelse.

Har du lyst til at udforske dine sanser og opleve et eventyr af kropslighed, så prøv en sensuel holistisk massage.

Under massagen bliver din krop både tilbedt, vækket til live, kærtegnet og masseret, og du vil helt sikkert få en oplevelse du aldrig glemmer.  Du er selv med til at sætte grænserne for hvad der er tilladt og hvad der er no go for dig, så du på bedste vis kan give dig hen til din sanseoplevelse, med tillid til at der bliver lyttet til dine grænser.

Sensuel holistisk tantramassage.

Denne form for tantramassage handler om dig, din krop, dit sind og sammenhængen imellem det hele.  Der kan arbejdes med de udfordringer du har. F. eks.

  • Du føler dig slukket
  • du føler ikke din krop er særligt sensitiv
  • du har svært ved at være tilstede i nuet
  • mm.

Massagen er ofte en blanding af mange dejlige kropslige massageteknikker, blandet med en legende følelse af forskellige sanseoplevelser.  Alle dine sanser får lov at smage på livet, og du vil måske opleve at du suser af alle mulige følelser under behandlingen.

Skønt massagen kan føles sensuel og kropslig, er det en mindre intim massage form end selve tantramassagen.  Fokus er ikke i lige så høj grad på seksualitet som det er på den opløftende følelse det er at blive vækket til live med hele kroppen uden at det handler om dit køn.

Glæd dig hvis du vil forkæles med en livsbekræftende oplevelse.

Latest posts by Rasmus Ramskov (see all)