Ring til +45 26530956 eller kontakt via mailLæs mere om mig og hvad du kan opleve her!

Tantra, livsanskuelser, kærlighed og sex

Mie’s tantraoplevelser

Posted in: Oplevelser
Mie’s tantraoplevelser

Ikke to tantramassager er ens.

Det er aldrig til at vide på forhånd hvad der vil ske helt præcist, men det er en del af eventyret.  Er du usikker på om tantramassage er noget for dig som kvinde?

Så læs her om Mie’s tantramassage og hvad hun har fået ud af det.  Måske kan det inspirere dig til at prøve det samme hos mig eller en anden.

Mie beskriver tantraoplevelsen:

kvindelig tantra klientJeg vil gerne bidrage med en testimonal, hvis det kan hjælpe andre kvinder. Kvinder har også brug for hjælp og vi har tit svært ved at bede om hjælp – vi skal helst kunne det hele selv. Tantramassage er en fantastisk gave til kvinder. En kæmpe mulighed for at få den hjælpe man har behov for. Vi er tit for stressede, forjagede og kæmper med at slå til. Det kan være svært at finde sig selv i vores hektiske hverdag.

Jeg har fået tantramassage af Rasmus og kan varmt anbefale ham. Han hjalp mig da jeg var tæt på en skilsmisse og manglede nærvær, intimitet og kærlighed i mit parforhold.

Rasmus starter med en samtale og jeg har hver gang fået masser af gode ideer og tips til hvordan jeg kunne forbedre mit parforhold. Han har en fantastisk evne og intuition til at se hvad man har behov for og give gode råd og vejledning. Hans kloge ord har hjulpet mig og har fået nogle ting sat på plads oppe i mit hoved.

Under massagen er jeg helt tryg ved hans varme, blide hænder som får kroppen til at slappe af og han hjælper en med focus på vejrtrækningen. Ens krop bliver klar til at sanse, være i nuet, til at nyde og der kommer en sitren og rysten ud i alle celler af kroppen. Det er dejligt at glemme tid og sted. Man finder total ind i sig selv og fyldes med kærlighed. Det er fantastisk at få – uden der forventes noget af en – bare modtage og være i nuet.

Massagen og kærtegn af kønsdele og yoni foregår afslappet og roligt og føles helt naturligt og enkelt. Resten af kroppen føles dejlig – så ja hvorfor skal man ikke også have en yoni massage. Nu føles kroppen som en og samme. I kontakt med sig selv og sit indre

Tantra massagen har givet mig mere glæde og lyst til hverdagens gøremål og til mit parforhold og familieliv. Jeg har fået mere overskud og gejst i livet. Min kærlighed til mig selv stråler og jeg kan derved også udføre et bedre arbejde som fysioterapeut og osteopat idet jeg nu hviler i mig selv.


” Du har en evne til at få mit humør op på øverste etage.

Jeg har fået så mange dejlige oplevelser siden din sidste behandling. Det bedste er at jeg virkelig føler jeg har fundet mig selv – og er total tilstede i min krop og sind. Der er jo altid super dejlige dage og mindre dejlige dage men jeg føler jeg er kommet mega langt med mig selv – med min selvkærlighed – det er mærkeligt det kan være så svært at elske sig selv og sige til sig selv at man er smuk – det er som om der er en indre kamp – men jeg vil vinde – og jeg gør det nu…….:)

Tak for din fantastiske hjælp. Tak for din indsigt og dine tanker – du får altid lige sat nogle ting på plads i mit hoved. …………og tak for din varme krop…..dine blide hænder ……din smukke behandling.
Det var sexuelt den bedste oplevelse jeg nogensinde har haft!
Jeg har oplevelsen hos mig dybt i mit hjerte.  Jeg genoplever den så ofte jeg kan og fylder mig selv med kærlighed og begær. Når jeg har den følelse så stråler jeg med kærlighed til alle omkring mig……………… og så er livet bare så fantastisk.
Kærligst Mie”

 

Latest posts by Rasmus Ramskov (see all)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *