Ring til +45 26530956 eller kontakt via mailLæs mere om mig og hvad du kan opleve her!

Tantra, livsanskuelser, kærlighed og sex

Gry’s tantramassage

Posted in: Oplevelser
Gry’s tantramassage

Her kan du læse om Gry’s tantramassage.

Gry havde ud over lidt stress blandt andet en kronisk lidelse i underlivet, der gav mange smerter, træthed og kort lunte…. det ville hun gerne af med og leve noget mere i nuet og med accept af tingenes tilstand..

Læs hvordan det gik hende første gang hun besøgte Elsk Dig Glad!

“Jeg tog ind til Rasmus med håbet om at han måske kunne afhjælpe mig med nogle af de kroniske smerter jeg slås med i underlivet som jo aldrig kan fjernes helt, men som jeg selv ved forværres af stress og adfærd relateret dertil.

Rasmus var et enormt behageligt menneske, at snakke med i telefonen og bekræftede den følelse jeg fik at tillid, ro og omsorg når jeg kiggede på hans billede. Jeg følte han forstod mig og lyttede til min historie. For mig er det super vigtigt at jeg følger min fornemmelse og når man skal blotte sit sind og sin krop for et andet menneske i 3 timer skal der være tillid..

Da jeg ankom til Rasmus’ klinik en mørk vinteraften blev jeg modtaget af et varmt, åbent og smilende menneske som straks fik mig til at føle mig afslappet og tryg… Vi snakkede om mine udfordringer og jeg opdagede at jeg blottede mig og kunne være helt uden filter sammen med Rasmus…selv de ting der kan være svære at erkende overfor sig selv var pludselig nemme at snakke om……og vi fandt frem til nogle ting jeg gerne ville arbejde med…tillid, accept af mig selv som kvinde og lysten til at tage imod og evnen til at give slip så dumme følelser ikke sætter sig som mere smerte..

 ….så jeg stillede mig nøgen i rummet klar til min rejse, og sikken en rejse det blev…

Rasmus startede med et ritual, hvor han forgudede den kvinde jeg er… og efterfølgende forkælede han min krop og passede på mig hele vejen igennem…tydeligt fulgte han med i mine reaktioner og jeg følte mig på intet tidspunkt utryg….dog udfordret..;-)

Jeg grinede, gik ind i mig selv, nød og græd som pisket…hele registeret blev berørt…dog ikke en eneste gang blev det seksuelt eller erotisk på den ”almindelige måde”…og det var heller ikke intentionen..

Mange af mine smerter sidder i underlivet og planen var at sige nej til yonimassage fordi det IKKE skulle handle om min seksualitet denne gang…men det føltes som det mest naturlige( trods gummihandskerne 😉 ) og efter et sammenbrud i gråd og nogle tryk inden i , i min vestre side, blev der lyst og smerten forsvandt i den side og har ikke været tilbage siden..;-)

Jeg vil til enhver tid anbefale Rasmus til en tantramassage , specielt hvis det er den første gang fordi han er så blid og tryg at være sammen med.. for selv min kæreste var helt tryg ved at jeg havde været hos Rasmus da jeg fortalte om det..

Rasmus lyttede til mig og favnede mig, mine behov og mine udfordringer og det blev en smuk rejse..

Jeg kommer gerne igen..

Gry.”

Latest posts by Rasmus Ramskov (see all)