Ring til +45 26530956 eller kontakt via mailLæs mere om mig og hvad du kan opleve her!

Tantra, livsanskuelser, kærlighed og sex

Boganmeldelse

Posted in: Sex og Samliv, Tantra

 

Læs “Tantra – Sex, kærlighed og spiritualitet”


Anne Sophie Jørgensen’s bog Tantra – Sex, kærlighed og spiritualitet er  blevet genudgivet Tantra, anne sophie jørgensen, tantra sexog jeg anbefaler på det varmeste at du læser den!  (Nyt Nordisk Forlag / Arnold Busck)

Med afsæt i tantra’s smukke filosofi og på letforståeligt sprog tager hun dig med på en smuk rejse igennem kærlighedens og parforholdets mange kringelkroge, og giver dig nemme brugbare redskaber til at forny dit syn på livet, kærlighed og forhold.

Den er krydret med en smuk tilgang til spiritualitet og du vil nok kunne nikke genkendende til mange af de ting der står i bogen.  Har du en partner, er der mange øvelser i bogen, men den er mindst lige så relevant for dig der er single.

For mig har bogen især været interessant, da jeg genkender mange af de problematikker og udfordringer, den beskriver, fra mit arbejde med de skønne mennesker, der kommer hos Elsk dig Glad.  Bogen giver dig mulighed for at arbejde med mange af de samme ting privat, som du måske ellers ikke ville vide hvor du skulle få brugbar hjælp til ellers.

Latest posts by Rasmus Ramskov (see all)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *